Skip to content

Våre leverandører:

Losan NL produserer finerte plater. De tilbyr et bredt sortiment med mange forskjellige tresorter, behandlinger og finish. Platene kan produseres på spesialmål om det ønskes. Platekjerne, finer, behandling og dimensjon er fleksibelt. Loasan NL leverer og perforerte plater for akustikkforbedring. Enten via sine standard perforeringsmønstre, eller mønster laget på spesialbestilling fra kunde.
Losán finest veneer – LosánNL (losan.nl)

Step & Wall produserer Herdet Gulv med et hav av forskjellige design og størrelser. Herdet gulv har mange fordeler kontra tradisjonell parkett. Det er mere bærekraftig med 5 ganger så lavt bruk av ressurser som en tradisjonell parkett med 3mm slitesjikt. En 0,6mm trefiner er presset på en HDF-kjerne som sikrer høyere motstand mot slag og støt. Gulvet har og 8 lag med Bona lakk som sikrer ekstra beskyttelse mot riper og daglig slitasje.
Step & Wall | Real Wood Flooring (stepandwall.com)

logo-i-wood-denmark

I-Wood produserer spileplater som er bygget opp av spiler frest ut på en finertbelagt MDF plate. Spalten mellom spilene er fylt med en filtstrimmel i sort, grå eller beige farge. Platene kan fås med flere forskjellige finerer og behandlinger. Så her har man stor valgfrihet til å skape sitt eget uttrykk. Plater kan og leveres med I-Lock® Click System. I-Wodd er den eneste produsenten i verden som tilbyr denne løsningen. Dette gjør platene til markedets hurtigste å montere. Man er og siktret en perfekt finish!
I-Wood – Beklædning med fokus på akustik til private og erhverv

Arbiton produserer høykvalitets klikkvinyl. Dette er et fullrigid mineralkjerne gulv som er produsert i Europa. Gulvet kan brukes både i private hjem og i offentlige arealer. Arbiton har mange design og forskjellige størrelser på gulvene sine, og med den naturtro EIR-overflaten er det vanskelig å se forskjell på dette og naturlig tre.
FULL RIGID MINERAL CORE FLOORING and professional floor accessories (arbiton.com)

HTS produserer profilerte finerplater. Tysk kvalitet kombinert med høy fleksibilitet og individualitet for kunder som stiller høye krav! Flere forskjellige design som kan leveres i flere forskjellige treslag. Arkitektenes favoritt!!
HTS-Germany – Welcome at HTS Germany

Hiram Habitat er en Tysk produsent av eksklusive Heltre- og Lamelloppbygde gulv. De produserer gulv i treslag som Douglas, Sølvgran Eik og Ask. Med bredde i opp til 40cm og lengder opp til 15m har de levert til noen av de mest eksklusive prosjektene rundt om i hele Europa. Alt tre de produserer av kommer fra Europa, og bærekraftig skogbruk for å ivareta den økologiske balansen er en bærebjelke i Hiram Habitats produksjon.